Espai de participació


Pressupostos participatius 2019

Pressupostos participatius 2019

Els Pressupostos Participatius són una forma de decidir, entre tots els joves que hi participin, com s'utulitza una part del pressupost que la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt destina a activitats per a Joves. L'objectiu és que els i les joves puguin participar de la presa de decisions i desenvolupar les activitats que es fan al municipi.

Més informacióDefinició dels nous Parcs urbans de Ca l'Artigues i Palaudàries

Definició dels nous Parcs urbans de Ca l'Artigues i Palaudàries

L’Ajuntament ha encarregat els avantprojectes d’ordenació per les àrees verdes del Parc de Ca l’Artigues i el Parc de Palaudàries. Aquests avantprojectes definiran la futura forma, usos i activitats d’aquests espais urbans i, per això, es durà a terme mitjançant una metodologia participativa. L’administració local convida tota la ciutadania a participar en la definició d’aquests dos parcs urbans.

  • 23 de febrer -  primera sessió consistent en una passejada conjunta per observar l’estat d’aquests espais i ser més conscients dels aspectes positius i negatius actuals.
  • 9 de març - segona sessió serà de debat per grups d’interès on es definirà com volem que siguin els nous parcs de Lliçà d’Amunt. Les sessions de debat tindran lloc a les 11h, al Centre Cívic Ca l’Artigues, per al Parc de Ca l’Artigues, i a les 17h, al Centre Cívic Palaudàries, per al Parc de Palaudàries.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-09-2018 13:23